Proces ved køb af brugt båd fra udlandet

Nedenfor gennegår vi kort processen og den service, som tilbydes af Maritime Liagri

Hvis du ønsker at købe en brugt båd fra udlandet, kan vi eller du finde en aktuel båd. Vi kan bistå med hurtig at afklare forhold om båd og sælger, så du er i sikker havn ved købet.

Efterfølgende indgår vi i en dialog, som kan munde ud i en tilfredsstillende pris og handel samt udarbejdelse af en kontrakt for køb af fritidsbåden.

I forbindelse med købet udfører vi omfattende test af motoren og igangsætter det praktiske med at få båden frem til oplastningsstedet og en kran til at læsse.

En dansk chauffør står for sikring og transport hjemover og vi ordner fortoldningen, så der ikke bliver ophold ved grænsen.

Pris for vores service

For vores service tager vi et fast gebyr omkring 6.500.- Dette beløb godtgøres typisk flere gange set i forhold til den annonceret pris. 

Såfremt du ikke sparer gebyret på at købe båden igennem os, er det fordi du selv vælger at købe båden til den annoncerede pris. 

Vi har i tidens løb hentet flere end 200 både og kun oplevet problemer i udfordringer 3 gange, dette dog uden den store betydning. Med hensyn til transportskader, har vi kun haft 2 tilfælde. Så man sige, at vi har klaret os ganske godt. Dertil er vores indtryk, at langt størstedelen af vores kunder også er tilfredse med den båd de fik hjem. Vi handler også på vegne af flere bådhandlere i DK, men vores prioritet er privatkunder.

Maritime Liagri gør det nemt at importere din brugte båd fra Norge

Køb af brugt båd

Maritime Liagri er din ekspert, når det omhandler import af brugte både fra Norge.

Transport af både

Transport af både udfører vi på flere måder, alt efter størrelser afstande samt årstid.

Moms og told

Indførsel af fritidsbåde pålægges moms og evt. told ved import fra lande udenfor EU, herunder Norge.

Populære både

Find her de mest populære bådtyper årgang 1974-1995, hvor vi har bistået med processen.